Το Bitcoin υπολογιστική ισχύ έχει επιστρέψει στην αιχμή του, και οι ανθρακωρύχοι χρειάζονται τους φτηνότερους πόρους δύναμης

December 14, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το BTC.com, πρόσφατα η υπολογιστική ισχύ αιχμή είναι 183 EH/s, και έχει επιστρέψει στην αιχμή αυτόν τον Μάιο. Λόγω της πολιτικής της Κίνας ενάντια στη μεταλλεία Bitcoin, ο υπολογιστική ισχύ που μειώνεται από 50% μετά από αυτόν τον Μάιο. Αυτήν την περίοδο ο υπολογιστική ισχύ που κινείται κυρίως προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, αμερικανικό χυτήριο λιμνών μεταλλείας, έχει τώρα δεύτερο γενικό επίπεδο δύναμης μεταλλείας, δεύτερο μόνο στη λίμνη μεταλλείας μυρμηγκιών.

Εντούτοις, για τους ανθρακωρύχους, η γρήγορη αποκατάσταση υπολογιστική ισχύ είναι όχι πάντα ένα καλό πράγμα, λόγω της αιχμηρής αναπήδησης, αποδοχές των ανθρακωρύχων που πέφτουν πάλι. Ακόμα κι αν το κέρδος φαίνεται ακόμα καλό, το περιθώριο κέρδους μειώνει. Υπάρχει μια σημαντική πίεση δαπανών για τους ανθρακωρύχους που έχουν τους ανεπαρκείς πόρους.

Για τους μακροπρόθεσμους ανθρακωρύχους, οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν τη μεταλλεία δεν είναι η τιμή της μηχανής, αλλά το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και υποδομή. Εάν ο ανταγωνισμός μεταλλείας συνεχίσει αυστηρός, οι ανθρακωρύχοι χωρίς πρόσβαση στους προσιτούς πόρους θα χάσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Αυτήν την περίοδο RHY έχει τα ορυχεία πέρα από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, κ.λπ. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε την προσιτή υποστήριξη των πόρων για τους ανθρακωρύχους.

Αυτό που απαιτεί τη ειδική προσοχή είναι ότι, λόγω του όλο και περισσότερο άγριου ανταγωνισμού στη εξορυκτική βιομηχανία, ο ζωτικός χώρος για τους μικρούς ανθρακωρύχους έχει γίνει ακόμα μικρότερος, αν και το σύννεφο υπολογιστική ισχύ είναι ακόμα κερδοφόρο, η αποδοτικότητα είναι πολύ λιγότερο από τους μεγάλους ανθρακωρύχους. Για όλους τους ανθρακωρύχους, μπορούν είτε να έχουν τα ορυχεία τους, ελέγχουν τα στοιχεία παραγωγής, ή μπορούν μόνο να κερδίσουν τα πενιχρά κέρδη, μέχρι αναγκασμένος έξω λόγω του χαμηλού κέρδους.