Ερωτήσεις μεταλλείας Bitcoin: Αυτό που συμβαίνει πότε Bitcoin σκάβεται εντελώς;

January 12, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Ερωτήσεις μεταλλείας Bitcoin: Αυτό που συμβαίνει πότε Bitcoin σκάβεται εντελώς;

 

Η μεταλλεία Bitcoin άλλη μια φορά έχει γίνει καυτή φέτος, με τις νέες μηχανές μεταλλείας μυρμηγκιών και τις μηχανές μεταλλείας Avalon που εισάγουν τον τομέα, αλλά αυτό έχει αναγκάσει επίσης μερικούς ανθρακωρύχους για να σκεφτεί. Δηλαδή το συνολικό ποσό του bitcoin είναι μόνο 21 εκατομμύριο. Αυτό που συμβαίνει εάν σκάβεται επάνω;

 

Ακόμα και σήμερα, Bitcoin είναι ακόμα το δημοφιλέστερο κρυπτογραφημένο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο, και ένας μεγάλος αριθμός χρήσης επενδυτών αυτό ως αποδοτική μηχανή στην παγκόσμια αγορά, και μπορεί να ληφθεί μέσω της μεταλλείας. Εντούτοις, λόγω της αντιπληθωρικής φύσης της, η προσφορά χρήματος της είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Ναι, μόνο 21 εκατομμύριο bitcoins μπορούν να σκαφτούν επάνω. Αυτός ο περιορισμός προκαλεί συνήθως μια νέα συζήτηση για αυτό που συμβαίνει ότι εξάλλου bitcoins έχει σκαφτεί επάνω.

 

13 Ιανουαρίου 2018 χαρακτηρίζει ένα σημαντικό κύριο σημείο στο οικοσύστημα Bitcoin, δεδομένου ότι ο συνολικός αριθμός των bitcoins που έχουν σκαφτεί επάνω έχει φθάσει σε 16,8 εκατομμύρια. Αυτό το κύριο σημείο είναι πράγματι σημαντικό επειδή έχει μετατραπεί σε 80% του συνολικού ποσού Bitcoin που σκάβεται επάνω μέχρι στιγμής. Με μόνο 20% του ανεφοδιασμού μεταλλείας που αφήνεται, οι υπολογισμοί δείχνουν ότι ως το 2040, οι ανθρακωρύχοι θα είναι σε θέση να φθάσουν στο όριο 21 εκατομμυρίων.

 

Κατόπιν, το πρόβλημα έχει προκύψει πάλι, τι θα συμβεί; Μπορεί το οικοσύστημα Bitcoin να επιζήσει στο μέλλον; Είναι αυτό ακόμα κερδοφόρο για τους ανθρακωρύχους;

 

Πώς bitcoin η μεταλλεία λειτουργεί

 

Η μεταλλεία Bitcoin είναι μια διαδικασία μια hash λειτουργία στην οποία ένας υπολογιστής χρησιμοποιείται για να λύσει τους σύνθετους αλγορίθμους. Σε κάθε επιτυχή λύση, ένας νέος φραγμός συναλλαγής δημιουργείται και προστίθεται στο blockchain. Το blockchain είναι πραγματικά ένα δημόσιο αρχείο που περιέχει όλες τις συναλλαγές bitcoin.

 

Όταν bitcoin οι συναλλαγές εμφανίζονται, είναι πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση πέρα από το δίκτυο και προστιθέμενος έπειτα στο blockchain από τους ανθρακωρύχους. Επομένως, η hash λειτουργία διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στον καθορισμό ποιου πράγματα θα πάρουν την προτεραιότητα, επειδή εάν όλα δεν αντιστοιχούν σε έναν φραγμό. Εάν η διαδικασία μεταλλείας σταματά, το ολόκληρο σύστημα μπορεί να συντρίψει.

 

 

Για να αντισταθμίσουν τις προσπάθειες των ανθρακωρύχων, τα νέα bitcoins απονέμονται σε τους. Επιπλέον, οι ανθρακωρύχοι λαμβάνουν τις συγκεκριμένες αμοιβές συναλλαγής που συνδέονται με όλες τις συναλλαγές που επιβεβαιώνουν σε έναν ιδιαίτερο φραγμό. Αυτό σημαίνει ότι ο ανθρακωρύχος παίρνει δύο πληρωμές:

 

Κατ' αρχάς, σκαμμένο έξω νέο bitcoin

 

Δεύτερον, αμοιβές συναλλαγής δαπανών

 

Αυτή η διαδικασία φαίνεται πολύ ομαλή και την καταλαβαίνουμε εύκολα. Κατά τρόπο ενδιαφέροντα, υπάρχει ένα όριο στο συνολικό αριθμό των bitcoins που σκάβονται επάνω, ο οποίος προκύπτει το ζήτημα που μιλήσαμε για νωρίτερα στην εισαγωγή. Έτσι προσπαθήστε να βρείτε μερικές απαντήσεις.

 

Τι εάν όλες οι 21 εκατομμύριο ενώσεις μεταλλωρύχων bitcoin σκάφτηκαν επάνω;

 

Ίσως ο άμεσος αντίκτυπος των περιορισμών ανεφοδιασμού Bitcoin θα εξαρτηθεί από τους ανθρακωρύχους οι ίδιοι. Οι κριτικοί λένε ότι μόλις εξαγάγουμε το τελευταίο bitcoin, οι ανθρακωρύχοι δεν μπορούν πλέον να πάρουν πολλές ανταμοιβές για την εργασία μεταλλείας που κάνουν. Επιπλέον, εάν αυτό συμβαίνει, οι ανθρακωρύχοι μπορεί να πρέπει να στηριχθούν στις αμοιβές συναλλαγής για να διατηρήσουν τις διαδικασίες.

 

Κάτω από την ώθηση αυτού του είδους άποψης, οι ανθρακωρύχοι θα διαπιστώσουν ότι είναι αφόρητο, τόσο μόνο ένα μέρος των ανθρακωρύχων θα αφεθεί πίσω. Το επιχείρημα για αυτό το επιχείρημα είναι ότι μόνο οι δαπάνες συναλλαγής είναι ανεπαρκείς να επιτρέψουν στους ανθρακωρύχους για να διατηρήσουν την οικονομική αποζημίωση αφότου ολοκληρώνεται η διαδικασία μεταλλείας. Εντούτοις, στο μέλλον είναι πολύ πιθανό ότι οι δαπάνες μεταλλείας και συναλλαγής ισορροπημένου προϋπολογισμού.

 

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί ότι τα τσιπ μεταλλείας θα γίνουν αποδοτικότερα σε μερικές δεκαετίες. Κατά συνέπεια, το φορτίο στους ανθρακωρύχους θα μειωθεί πολύ, έτσι ώστε η μεταλλεία μπορεί να επιτευχθεί με πενιχρό αρχικό κόστος. Επιπλέον, οι αμοιβές συναλλαγής αναμένονται για να αυξηθούν, διευκολύνοντας τους ανθρακωρύχους να επιζήσουν.

 

Η διαδικασία το επόμενο βραβείο μεταλλείας θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2020. Η διχοτόμηση είναι ένας σύνθετος παράγοντας στη μεταλλεία bitcoin. Τώρα, η ανταμοιβή για έναν φραγμό είναι 12,5 bitcoins, αλλά το Μάιο του 2020, αυτός ο αριθμός θα γίνει 6,25 bitcoins. Η διχοτόμηση εμφανίζεται μιά φορά κάθε τέσσερα έτη. Επομένως, το βραβείο μεταλλείας Bitcoin θα τείνει σε μηδέν.

 

Πώς έχει επιπτώσεις bitcoin στις τιμές;

 

Έχουν υπάρξει διάφοροι παράγοντες που οδηγούν τις τιμές Bitcoin για να ανέλθουν στα υψηλότερα σημεία τιμής σε μερικούς μήνες. Ενώ κανένας δεν ξέρει ακριβώς πώς crypto τα νομίσματα θα συνεχίσουν να διαδίδουν στις μεγαλύτερες χρηματοοικονομικές αγορές, φαίνεται ότι ο περιορισμένος ανεφοδιασμός των χρημάτων θα αναγκάσει τις τιμές του για να συνεχίσει να αυξάνεται.

 

Επιπλέον, υπάρχουν σωροί των bitcoins που δεν θα κινηθούν ποτέ σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, ο μέγιστος αριθμός αυτών των bitcoins ανήκει σε Satoshi Satoshi που δημιούργησε πραγματικά Bitcoin.

 

Σε μία εποχή που έχει πετάξει στα ύψη συνολικά η απαίτηση για το bitcoin, μπορεί να είχε διατηρηθεί σκόπιμα.

 

Πώς Bitcoin επιζεί αφότου σκάβεται Bitcoin;

 

Καλά, βασικά, υπάρχουν τρεις βασικοί στυλοβάτες που μπορούν να αναμένονται, και μόλις έχουμε την τελευταίους μεταλλεία και bitcoin τον ανεφοδιασμό bitcoin για να φθάσουμε στο μέγιστο όριό της, το οικοσύστημα Bitcoin θα συνεχίσει να λειτουργεί. Περιγράφονται κατωτέρω και πώς μπορούν να βοηθήσουν να διατηρήσουν τη λειτουργία του οικοσυστήματος.

 

Αμοιβή συναλλαγής

 

Οι ανθρακωρύχοι που είναι μέρος του δικτύου Bitcoin μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για να εξαγάγουν τους νέους φραγμούς, αλλά και για να επικυρώσουν τις συναλλαγές. Καθένας ενδιαφερόμενος στις συναλλαγές Bitcoin υποχρεώνεται για να καταβάλει μια ορισμένη αμοιβή συναλλαγής. Επιπλέον, όταν κάποιος ενδιαφέρεται για την παραγωγή ενός γρήγορου εμπορίου ενώ πηδώντας τη σειρά αναμονής, πρέπει επίσης να επιβαρυνθούν μερικές πρόσθετες δαπάνες.

 

Δεδομένου ότι το δίκτυο Bitcoin συνεχίζει να είναι δημοφιλές, βλέπουμε επίσης την αύξηση αυτών των δαπανών. Αν και το χαμηλό επίπεδό τους είναι πολύ χαμηλό έναντι hash των ανταμοιβών, μπορούμε να τις αναμείνουμε για να αυξηθούμε με τον καιρό. Επομένως, μπορούμε να αναμείνουμε τις δαπάνες συναλλαγής για να αυξηθούμε αρκετά στο μέλλον για να εξασφαλίσουμε ότι οι ανθρακωρύχοι παραμένουν στο δίκτυο Bitcoin και ότι το δίκτυο συνεχίζει να αναπτύσσεται.

 

2. Η αξία Bitcoin

 

Στην ιδανική περίπτωση, η αξία Bitcoin πρέπει να αυξηθεί σημαντικά. Στην πραγματικότητα, αυτό θα είναι η μόνη επιλογή για τις δαπάνες συναλλαγής, αρκετές να παρακινήσει τους ανθρακωρύχους. Κατά τρόπο ενδιαφέροντα, η δομή Bitcoin συνεχίζει να αυξάνει την αξία της, ανεξάρτητα από το πόσα bitcoins σκάβονται επάνω, ή πόσα bitcoins παραμένουν, δεν έχει σκαφτεί επάνω.

 

Λόγω της περιορισμένης προσφοράς χρήματος, θεωρείται ότι η ζήτηση για Bitcoin θα αυξηθεί, και δεδομένου ότι οι αυξήσεις απαίτησης, η αξία θα αυξηθούν αυτόματα. Με τη σειρά, μια αύξηση στην αξία των χρημάτων θα αυξήσει τις αμοιβές που οι ανθρακωρύχοι μπορούν να κερδίσουν. Επιπλέον, με μια υψηλότερη αξία bitcoin, οι χρήστες θα είναι έτοιμοι να καταβάλουν τις υψηλότερες αμοιβές για να εξασφαλίσουν μια γρήγορη επιβεβαίωση των συναλλαγών τους.

 

3. Κόστος μεταλλείας Bitcoin

 

Δεδομένου ότι η τεχνολογία συνεχίζει να εξελίσσεται, μπορούμε να δούμε μια σημαντική μείωση στο μέλλον τις δαπάνες. Επιπλέον, όταν συμβαίνει, θα οδηγήσει επίσης σε μια δραστική μείωση των θεωρητικών εμπορικών συναλλαγών των ανθρακωρύχων. Δεδομένου ότι μια υψηλότερη απόδοση της επένδυσης θα καταστήσει ακόμα την επιχείρηση κερδοφόρα, οι λειτουργικές δαπάνες είναι χαμηλότερες, και ακόμα χαμηλότερες αποδόσεις από σήμερα θα γίνει αποδεκτός.

 

Το τελικό συμπέρασμά μας είναι ότι ακόμα κι αν bitcoin σύνολα μεταλλείας 21 εκατομμύρια και δεν υπάρχουν πλέον ανταμοιβές φραγμών, bitcoin οι ανθρακωρύχοι έχουν πραγματικά διάφορους τρόπους να κρατήσουν κερδοφόρος. Δεδομένου ότι οι ανταμοιβές φραγμών μειώνονται βαθμιαία, οι ανθρακωρύχοι θα έχουν αρκετό χρόνο να προσαρμοστούν σε τους βασισμένους στις δαπάνες συναλλαγής παρά το εισόδημα που παράγεται από τα bitcoins που εξάγουν.