Η μεταλλεία ETH είναι πιό κερδοφόρα από τη μεταλλεία BTC, πώς να επιλέξει ένα κιβώτιο μεταλλείας ETH;

May 21, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Αν και Bitcoin στέκεται ως μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο ψηφιακό προτέρημα, Ethereum έχει γίνει η προτιμημένη επιλογή των ανθρακωρύχων που βλέπουν ένα υψηλότερο εισόδημα που παράγεται το 2022.

Η μεταλλεία ETH ξεπέρασε τη μεταλλεία BTC από $260 εκατομμύριο τον Ιανουάριο, $190 εκατομμύρια το Φεβρουάριο, και $130 εκατομμύρια το Μάρτιο του 2022.

Για τη μεταλλεία ETH, ο μεγαλύτερος παράγοντας που έχει επιπτώσεις στο εισόδημα μεταλλείας είναι η μηχανή μεταλλείας ETH. Αλλά αντίθετα από τη μεταλλεία Bitcoin, η μεταλλεία ETH στηρίζεται περισσότερο στις κάρτες γραφικών. Εντούτοις, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετανάστευση του ορυχείου και να βελτιωθεί η σταθερότητα, το κιβώτιο ορυχείων ETH είναι πολύ απαραίτητο. Έναντι του ακατάστατου σχεδίου ραφιών ορυχείων, το σχέδιο κιβωτίων ορυχείων ETH έχει τα μεγάλα πλεονεκτήματα στο διασκεδασμό θερμότητας και τη σταθερότητα.

Το κύριο υλικό του κιβωτίου ορυχείων ETH περιλαμβάνει: κάρτα γραφικών, μητρική κάρτα, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, σκληρός δίσκος (ο σκληρός δίσκος SSD επάνω από 60G συστήνεται), ΚΜΕ, μνήμη, καλώδιο επέκτασης, καλώδιο προσαρμοστών, όργανο ελέγχου, ποντίκι, πληκτρολόγιο, κ.λπ. Η κάρτα γραφικών καθορίζει την ταχύτητα μεταλλείας ETH, και η μητρική κάρτα και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος καθορίζουν κατά ένα μεγάλο μέρος τη σταθερότητα του κιβωτίου μεταλλείας ETH.

Έναντι Bitcoin, που μπορεί μόνο να εξαχθεί με την αγορά των επαγγελματικών μηχανών μεταλλείας που αναπτύσσονται από τους κατασκευαστές μηχανών μεταλλείας, η μεταλλεία ETH είναι πιό εύκαμπτη. Τα κιβώτια μεταλλείας ETH μπορούν να συγκεντρωθούν ελεύθερα σύμφωνα με την οικονομική δύναμη των ανθρακωρύχων. Όλες οι κάρτες γραφικών, οι μητρικές κάρτες και οι παροχές ηλεκτρικού ρεύματος είναι μπορούν να αγοραστούν χωριστά. Φυσικά, οι ανθρακωρύχοι μπορούν επίσης να αγοράσουν τα κιβώτια μεταλλείας ταιριάσματος ETH και να τα συγκεντρώσουν από μόνοι τους.

Πάρτε τον κεντρικό υπολογιστή καρτών γραφικών 8 καρτών 5700XT που προωθείται από LLGO για παράδειγμα. Όπως το όνομα προτείνει, αυτό είναι πραγματικά ένα κιβώτιο μεταλλείας ETH με οκτώ κάρτες γραφικών 5700XT. Η καθημερινή παραγωγή αυτού του κιβωτίου μεταλλείας ETH είναι περίπου 0,00470000 ETH, και η αξία είναι περίπου $11,25. Η μεταλλεία ETH μπορεί να επιτρέψει στους ανθρακωρύχους για να κερδίσει τα τεράστια κέρδη.

Λόγω της υψηλής δυσκολίας της μεταλλείας BTC αυτή τη στιγμή, πολλοί ανθρακωρύχοι μεταφέρουν στη μεταλλεία ETH. Εντούτοις, πρέπει να σημειωθεί ότι αφού ETH2.0 έρχεται σύντομα, δεν είναι μια σοφή επιλογή για τους ανθρακωρύχους για να αγοράσει μια κάρτα γραφικών για να συγκεντρώσει το κιβώτιο μεταλλείας ETH από μόνοι τους, επειδή δεν ξέρουμε πότε η μεταλλεία ETH θα τελειώσει, και συγκεντρώνουμε το ορυχείο ETH από μόνοι σας. Υπάρχει ένας επενδυτικός κίνδυνος στο κιβώτιο.