Συνιστώμενος ανθρακωρύχος GPU για να εξαγάγει το 2022

July 20, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Με την ανάπτυξη της The Times, τα cryptocurrencies έχουν γίνει περισσότερο επικρατούσα μορφή επένδυσης και χρηματοδότηση. Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται πολύ για τη μεταλλεία cryptocurrency. Και η εγκατάσταση γεώτρησης μεταλλείας είναι αναπόφευκτη για τη μεταλλεία. Υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις γεώτρησης μεταλλείας στην αγορά, σήμερα θα μιλήσουμε για τον ανθρακωρύχο GPU.

Τι είναι ανθρακωρύχος GPU;

Ο ανθρακωρύχος GPU, η απλή εξήγηση είναι η ψηφιακή εγκατάσταση γεώτρησης μεταλλείας νομίσματος που εξάγεται από GPU. Εκτός από το γνωστό Bitcoin, υπάρχει Ethereum, εξόρμηση, Litecoin, κ.λπ., οι διαφορετικοί αλγόριθμοι κρυπτογράφησης δεν είναι οι ίδιοι.

Μέσω της δοκιμής, οι ανθρακωρύχοι διαπίστωσαν ότι το ψηφιακό νόμισμα με τον αλγόριθμο SHA256 χρησιμοποιεί ASIC για να εξαγάγει τον αποδοτικότερο ενώ το ψηφιακό νόμισμα άλλων αλγορίθμων όπως Scrypt χρησιμοποιεί GPU για να εξαγάγει τον αποδοτικότερο, έτσι ένας επαγγελματικός ανθρακωρύχος GPU γεννήθηκε.

Συνιστώμενες κάρτες γραφικών για να εξαγάγει το 2022

Όταν τον ανθρακωρύχο GPU, από την προοπτική υπολογιστική ισχύ, NVIDIA και AMD είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή για τον ανθρακωρύχο GPU, όπως: NVIDIA GeForce RTX 3060 Tj, AMD Radeon RX 5700 XT, NVIDIA GeForce RTX 2070, NVIDIA GeForce RTX 3090, εγκαταστάσεις γεώτρησης μεταλλείας NVIDIA GeForce όπως GTX 1660 ΈΞΟΧΟ.

Εντούτοις, η επιλογή ενός ανθρακωρύχου GPU όχι μόνο εξαρτάται από το hash ποσοστό, αλλά και την τιμή καρτών γραφικών και την κατανάλωση ισχύος, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη εισόδου-εξόδου αναλογία. Αυτήν την περίοδο, οι ανθρακωρύχοι GPU με τη σχετικά υψηλής ενέργειας αποδοτικότητα περιλαμβάνουν: Gigabyte RTX 3060Ti, MSI GeForce RTX 3070, ASUS tuf-RX6800XT.

Είναι MinerGate κατάλληλο για τους ανθρακωρύχους στο ορυχείο;

Το MinerGate είναι λίμνη μεταλλείας πολυ-νομίσματος, MinerGate παρέχει το απλούστερο λογισμικό μεταλλείας για τους ανθρακωρύχους στη χρήση. Το MinerGate επιτρέπει σε καθένα για να πάρει το πρόγραμμά τους και να το τρέξει για τον υπολογιστή τους.

Όπως τις περισσότερες μεταλλευτικές εταιρείες, MinerGate έχει κινητό app που βοηθά τους ανθρακωρύχους να διαχειριστούν τις εγκαταστάσεις γεώτρησης μεταλλείας τους μακρινά. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα MinerGate είναι ότι είναι πολύ απλό και εύκολο να λειτουργήσει. Καθένας χωρίς βασική γνώση cryptocurrency μπορεί να χρησιμοποιήσει το λογισμικό MinerGate στο ορυχείο, το οποίο μειώνει το κόστος εμπειρίας των απλών ανθρώπων που συμμετέχουν στη μεταλλεία.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε MinerGate για να κάνετε την εργασία ανθρακωρύχων GPU σας. Αλλά πολλοί άνθρωποι επίσης αποκρίθηκαν ότι μπορούν να εξαγάγουν μέσω MinerGate, αλλά δεν μπορούν να αποσύρουν τα χρήματα από MinerGate. Φυσικά, ο συντάκτης δεν είναι βέβαιος εάν είναι επειδή αυτοί οι χρήστες δεν καταλαβαίνουν τους κανόνες MinerGate και δεν συναντούν το κατώτατο όριο απόσυρσης.

Ναι, δεν χρησιμοποιώ MinerGate για τη μεταλλεία, εξάγω συνήθως μέσω των επιχειρήσεων στην Κίνα πριν. Ξέρετε, πριν από την απαγόρευση μεταλλείας στην Κίνα, ήταν η καλύτερη θέση στο ορυχείο, έτσι δεν χρησιμοποιώ MinerGate.

Αφότου απελευθερώθηκε η απαγόρευση μεταλλείας της Κίνας, χρησιμοποιώ κυρίως LLGO για τη μεταλλεία. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της πλατφόρμας είναι διαφάνεια. Αν και θα επιλέξει ενεργά μια λίμνη μεταλλείας για με, αυτά τα στοιχεία είναι διαφανή, και μπορώ σαφώς να ξέρω από τη λίμνη μεταλλείας πόσα bitcoins έχω σκάψει.

Γιατί πέστε MinerGate; Δεδομένου ότι έκανα επίσης κάποια έρευνα για το πριν από αυτό, πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν για την έλλειψη διαφάνειας της λίμνης μεταλλείας MinerGate. Δεν είμαι βέβαιος εάν αυτό ισχύει, αλλά αυτές οι αναθεωρήσεις με βάζουν πραγματικά από MinerGate.

Φυσικά, δεν ξέρω το πραγματικό MinerGate, όλα ξέρω προέρχεται από το Διαδίκτυο, ελπίζω να σας πω τι ξέρω για MinerGate. Ελπίστε ότι αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν.