Η ενεργειακή κρίση αναγκάζει μερικούς ανθρακωρύχους για να επανεντοπίσει πάλι, οι Ηνωμένες Πολιτείες γίνονται καλύτερη επιλογή για τους ανθρακωρύχους bitcoin

March 18, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Crypto η μεταλλευτική εταιρεία Xive ανήγγειλε ότι κινεί ένα crypto αγρόκτημα μεταλλείας από το νότιο Καζακστάν λόγω των ελλείψεων δύναμης.

Το Καζακστάν ταξινομεί αυτήν την περίοδο #2 στη σφαιρική μεταλλεία Bitcoin, δεύτερη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και αποτελεί 18,1% της παγκόσμιας δύναμης μεταλλείας Bitcoin επάνω από 8,8% τον Ιούνιο.

Η κρυπτογραφημένη μεταλλεία νομίσματος έχει αυξήσει τη ζήτηση ενέργειας του εθνικού πλέγματος του Καζακστάν από 8% φέτος ενώ κάτω από τους κανονικούς καιρούς η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας αυξάνεται από μόνο 1% σε 2% το χρόνο.

Αν και η βιομηχανία έχει τοποθετήσει ένα φορτίο στο ενεργειακό δίκτυό της, το Καζακστάν έχει παρουσιάσει προσεκτικά φιλική στάση απέναντι crypto στη μεταλλεία. Οι ανώτεροι υπάλληλοι ωθούν για περισσότερο κανονισμό της βιομηχανίας αντί να απαγορεύσουν το εξ ολοκλήρου. Ο Πρόεδρος του Καζακστάν, kassym-Jomart Tokayev, που αναφέρεται πρόσφατα σε μια συνεδρίαση με τους τραπεζίτες ότι η πυρηνική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να λύσει τις ενεργειακές ελλείψεις.

Το ενεργειακό πρόβλημα του Καζακστάν είναι δύσκολο να λυθεί βραχυπρόθεσμα. Αντίστοιχα, οι Ηνωμένες Πολιτείες γρήγορα προ:κύπτω ως νέο σφαιρικό κέντρο μεταλλείας Bitcoin. Σύμφωνα με τα στοιχεία από το πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ, αυτήν την περίοδο περισσότερο από το ένα τρίτο (⅓) παγκόσμιο Bitcoin υπολογιστική ισχύ προέρχεται από τις μηχανές μεταλλείας στις Ηνωμένες Πολιτείες έναντι μόνο του ενός πέμπτου (⅕) την περασμένη άνοιξη.

Οι ανθρακωρύχοι Cryptocurrency αρχίζουν να βρίσκουν τις νέες θέσεις για τη φτηνή ηλεκτρική ενέργεια σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι στοχεύουν στο Τέξας, RHY δεν είναι καμία εξαίρεση. Το πλέγμα δύναμης στο Τέξας είναι σχετικά αόριστα ρυθμισμένο όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των διαφορετικών προμηθευτών δύναμης και οι προμηθευτές οδηγούνται από αυτό για να ανταγωνιστούν για να προσφέρουν τις χαμηλές τιμές.