Αρχική Σελίδα / Asic antminer Bitmain /
Zeccoin Bitmain Asic Antminer Z15 420Ksol/S 1510W με δύο ανεμιστήρες
Zeccoin Bitmain Asic Antminer Z15 420Ksol/S 1510W με δύο ανεμιστήρες
  • Zeccoin Bitmain Asic Antminer Z15 420Ksol/S 1510W με δύο ανεμιστήρες

Zeccoin Bitmain Asic Antminer Z15 420Ksol/S 1510W με δύο ανεμιστήρες

Hashrate, Ksol/s: 420 ±3%
Δύναμη στον τοίχο @25°C, Watt: 1510W ±5%
Μέγεθος ανθρακωρύχων: 133 X 245 X 290mm
Ακαθάριστο βάρος: 9kg
Επίπεδο θορύβου: 72dB
μας ελάτε σε επαφή με
0 - 40 °C
Θερμοκρασία
Προδιαγραφές
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Περιγραφή προϊόντων
Προδιαγραφές
Hashrate, Ksol/s: 420 ±3%
Δύναμη στον τοίχο @25°C, Watt: 1510W ±5%
Μέγεθος ανθρακωρύχων: 133 X 245 X 290mm
Ακαθάριστο βάρος: 9kg
Επίπεδο θορύβου: 72dB
Θερμοκρασία: 0 - 40 °C
Υψηλό φως:

Bitmain Asic Antminer Z15 420Ksol/S

,

Zeccoin bitmain antminer z15 420ksol

,

420Ksol/S 1510W Bitmain Asic Antminer

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: USDT
Δυνατότητα προσφοράς: 100 PIECES/DAY
Περιγραφή προϊόντων

Μεταλλεία Antminer Z15 420Ksol/S 1510W Zeccoin Bitmain

Το πλεονέκτημά μας


LUB είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς ανθρακωρύχων στις σε απευθείας σύνδεση πωλήσεις, με την πολύ υψηλές φήμη και την αξιοπιστία.


Με βάση τη προηγούμενη εμπειρία είναι πολύ δύσκολο για το διεθνή αγοραστή να πάρει την παρενόχληση προϊόντων ελεύθερη. Η επιχείρησή μας έχει φθάσει στη συνεργασία με Bitmain, Innosillicon, Canaan, Goldshell, και άλλους επικεφαλής κατασκευαστές μηχανών μεταλλείας.

 

έχουμε αρκετή δύναμη για να παρέχουμε το αντίστοιχα εμπορικό σήμα και το πρότυπο σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. Ο τελικός σκοπός μας για να δώσει την καλύτερη υπηρεσία και τα αυθεντικά προϊόντα μεταλλείας σε λογικές τιμές με την υπερταχεία παράδοση.

 

Εικόνες

 


Μεταλλεία Antminer Z15 420Ksol/S 1510W Zeccoin Bitmain


Περιγραφή προϊόντων

Οι συγκεκριμένες συσκευές μεταλλείας ολοκληρωμένων κυκλωμάτων εφαρμογής (ASIC) είναι ισχυροί υπολογιστές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξαγάγουν crypto τα νομίσματα. Εκτελούν μερικούς υπολογισμούς και ανταμείβονται με crypto τα νομίσματα. Περιλαμβάνουν τις κάρτες γραφικών μεταλλείας, έναν ισχυρό επεξεργαστή, κ.λπ.

Προηγουμένως, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τους προσωπικούς και εγχώριους υπολογιστές στο ορυχείο. Ακόμα, λόγω των αδυναμιών δυσκολίας και του μεμονωμένου υπολογιστή του δικτύου Bitcoin αυξανόμενης, οι ανάγκες των ανθρακωρύχων προέκυψαν. Ένας από τέτοιους ανθρακωρύχους που είναι σε θέση αυτό είναι το Bitmain Antminer Z15. Μετά από να διαβάσετε αυτό, θα ανακαλύψετε γιατί.

Με την εφεύρεση των ισχυρών καρτών γραφικών, οι πρώτες crypto συσκευές μεταλλείας προέκυψαν και έγιναν εξοπλισμένες. Το Bitmain είναι μια κατασκευαστική εταιρεία υλικού μεταλλείας ASIC που βρίσκεται στο Πεκίνο, Κίνα. Το υλικό μεταλλείας Antminers είναι η ναυαρχίδα της επιχείρησης και μπορεί να εξαγάγει τα νομίσματα όπως Bitcoin και τα μετρητά Bitcoin με τον αλγόριθμο Sha-256.

Δεν είναι καμία υπερβολή για να πει ότι αυτός ο ιδιαίτερος ανθρακωρύχος είναι top-notch, δεδομένου ότι είναι από την επιχείρηση Bitmain. Οι εμπειρογνώμονες λένε ότι με τη βελτίωση της μνήμης ως τα τέλη του 2020, μπορεί να βεβαιωθεί για να εξαγάγει το νόμισμα αιθρίων.

Το hash ποσοστό κάθε ανθρακωρύχου είναι το μέτρο της απόδοσης της συσκευής. Με άλλα λόγια, αυτό είναι το ποσοστό στο οποίο ένας ανθρακωρύχος λύνει hash για να λάβει μια ανταμοιβή. Το μέγιστο hash ποσοστό του Antminer Z15 είναι 420Ksol/s.

Κατανάλωση ισχύος Antminer Z15

Η θερμότητα είναι εχθρός της ηλεκτρικής αποδοτικότητας, και οι δύο ανεμιστήρες που χρησιμοποιούνται για τον απολογισμό ψύξης για μια σημαντική ποσότητα της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Όσο χαμηλότερη η θερμοκρασία, τόσο υψηλότερη η αποδοτικότητα εξαγωγής. Επομένως, ενθαρρύνεται για να δημιουργήσει τους καλύτερους δυνατούς όρους για τη μεταλλεία και να εξασφαλίσει αρκετό εξαερισμό. Η κατανάλωση ισχύος είναι 1510W, και η ένταση είναι 6.86Amp. Αυτό είναι μια χαμηλής ισχύος κατανάλωση έναντι των άλλων ανθρακωρύχων στην αγορά. Αυτή η κατανάλωση ισχύος δείχνει ότι οι ανθρακωρύχοι μπορούν επιτυχώς να μειώσουν το κόστος παραγωγής και το κόστος που θα πάρει για να παρέχει μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για τον εξοπλισμό μεταλλείας.
 

Τα περισσότερα επίπεδα θορύβου ανθρακωρύχων είναι στη σειρά 60 σε 90dB. Το Bitmain Antminer Z15 είναι 72dB, το οποίο είναι μια από την αγάπη ανθρώπων πραγμάτων για το. Το επίπεδο θορύβου είναι χαμηλό, και η συσκευή μπορεί να είναι οργάνωση στις κατοικήσιμες περιοχές. Οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν τις συσκευές μεταλλείας που μπορούν να είναι οργάνωση σε μια κατοικήσιμη περιοχή.

Φυσική εμφάνιση Antminer Z15

Αυτός ο ανθρακωρύχος ζυγίζει για 9kg, και το μέγεθος είναι 133 X 245 X 290 χιλ. Η συσκευή έχει ένα απλό κάθετο σχέδιο, με δύο ανεμιστήρες στο οπίσθιο τμήμα για την ψύξη.

 

Zeccoin Bitmain Asic Antminer Z15 420Ksol/S 1510W με δύο ανεμιστήρες 0Zeccoin Bitmain Asic Antminer Z15 420Ksol/S 1510W με δύο ανεμιστήρες 1Zeccoin Bitmain Asic Antminer Z15 420Ksol/S 1510W με δύο ανεμιστήρες 2

 

παρόμοια προϊόντα