Η δυσκολία του δικτύου bitcoin αυξήθηκε σε 20.08t για επτά διαδοχικές φορές

November 19, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Σύμφωνα με τους κανόνες, bitcoin θα επαναρυθμίσει τη δυσκολία μεταλλείας των ανθρακωρύχων κάθε φραγμοί του 2016, ή για κάθε 2 εβδομάδες.

Λόγω των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και προβληματισμών συνεργασίας κυβερνήσεων του σφαιρικού bitcoin και της νέας πολιτικής της Κίνας για τη μεταλλεία κρυπτογράφησης, η δυσκολία του bitcoin έχει μειωθεί για τέσσερα διαδοχικές φορές από τα τέλη Μαΐου.

Εντούτοις, με τον κλονισμό που παρουσιάζεται από την πολιτική στο παρελθόν, το δίκτυο bitcoin άλλη μια φορά έχει προσελκύσει μια αύξηση στη δυσκολία. Το δίκτυο Bitcoin ανήγγειλε μέσα τη ρύθμιση δυσκολίας στο ύψος φραγμών 705600 στις 4:27 π.μ. σήμερα, και η δυσκολία ολόκληρου του δικτύου αυξήθηκε κατά 0,95% σε 20.08t. Από τις 31 Ιουλίου, η δυσκολία του bitcoin έχει αυξηθεί επτά φορές σε μια σειρά.

Η δυσκολία μεταλλείας Bitcoin είναι ένας δείκτης για να απεικονίσει τη δυσκολία μεταλλείας των φραγμών bitcoin. Τα πιό υψηλά επίπεδα δυσκολίας απαιτούν πιό υπολογιστική ισχύ να ελέγξουν τις συναλλαγές και τα νέα νομίσματα ορυχείων. Η συνεχής αύξηση της δυσκολίας μεταλλείας BTC σημαίνει ότι bitcoin οι ανθρακωρύχοι είναι αισιόδοξοι για την τάση αγοράς, η οποία προωθεί την ευημερία του δικτύου bitcoin.

Συγχρόνως, είναι αξιοσημείωτο ότι η τιμή του bitcoin έχει πετάξει στα ύψη πρόσφατα, το οποίο είναι μόνο «ένα βήμα μακριά» από ιστορικό τον υψηλό. Από το χρόνο Τύπου, η τιμή του bitcoin ήταν $62489. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να βοηθήσουν αλλά αναστενάζουν ότι αυτό είναι μακράν το τρέφοντας έτος για τους ανθρακωρύχους bitcoin.

Αλλά αφ' ετέρου, ήταν επίσης ένα δύσκολο έτος για τους ανθρακωρύχους. Αφ' ενός, λόγω της επιρροής των πολιτικών, πολλοί ανθρακωρύχοι αναγκάστηκαν να αφήσουν το αρχικό κέντρο μεταλλείας - Κίνα Αφ' ετέρου, λόγω της έλλειψης πόρων δύναμης, πολλοί ανθρακωρύχοι δεν μπορούν να βρούν ένα κατάλληλο ορυχείο για να σκάψουν.

Αυτή τη στιγμή, rhy επεκτείνει το ορυχείο σε όλο τον κόσμο. Συγχρόνως, καλεί επίσης στους ανθρακωρύχους για να ενώσει τις τάξεις από κοινού να χτίσει το ορυχείο. Οι ανθρακωρύχοι συμμετέχουν στην επένδυση και η κατασκευή του ορυχείου με τη βοήθεια της συνδρομής δικαιοσύνης, που μπορεί όχι μόνο να λάβει τα σταθερά καθίσματα, μπορεί να ρυθμιστεί και να χρησιμοποιηθεί από μόνοι τους, αλλά και να απολαύσει το εισόδημα μερισμάτων του ορυχείου.

Φυσικά, ακόμη και οι πιό κοινοί μικροί λευκοί ανθρακωρύχοι μπορούν να βρούν τα κατάλληλα ορυχεία σε όλο τον κόσμο για τη φιλοξενία ορυχείων μέσω rhy. Μάιος ο καθένας βρίσκει τις ευκαιρίες τους σε αυτήν την καλή εποχή.