Η μελλοντική τιμή μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S17 αυξήθηκε μεγάλη μηχανή μεταλλείας δύναμης υπολογισμού 50% στο σύντομο ανεφοδιασμό

February 12, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Η μελλοντική τιμή μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S17 αυξήθηκε μεγάλη μηχανή μεταλλείας δύναμης υπολογισμού 50% στο σύντομο ανεφοδιασμό

 

Πρόσφατα, η αγορά μηχανών μεταλλείας μπορεί να ειπωθεί ότι είναι δύσκολο να βρεθεί μια μεγάλης κλίμακας μηχανή μεταλλείας. Πολλές μηχανές μελλοντικής μεταλλείας έχουν απαλλαχθεί Νοέμβριο-Δεκέμβριο. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστοχώρο των σημαντικότερων μηχανών μεταλλείας όπως η μηχανή μεταλλείας μυρμηγκιών, η μηχανή μεταλλείας Shenma, η μηχανή μεταλλείας Wingbit, η μηχανή μεταλλείας Avalon και η μηχανή μεταλλείας πυρήνων, η μεγάλη μηχανή μεταλλείας δύναμης υπολογισμού έχει ξεπουληθεί, και η σειρά Avalon 37T A10 τακτοποιείται. Το Σεπτέμβριο, Wingbit E11 και οι σειρές E12 απελευθερώθηκαν τέλη Οκτωβρίου Το Shenma M20S και τα μέλλοντα σειράς M21 σχεδιάστηκαν για το Νοέμβριο Τα μέλλοντα σειράς μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S17 σχεδιάστηκαν για το Δεκέμβριο, και η μελλοντική τιμή μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S17 αυξήθηκε 50%.


Οι μελλοντικοί ανθρακωρύχοι είναι στο σύντομο ανεφοδιασμό, και οι μελλοντικές τιμές τους αυξάνονται στις διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Τα μέλλοντα Shenma M20S 68T ήταν το Σεπτέμβριο περίπου 2159.7732 αμερικανικά δολάρια, τα μέλλοντα Νοεμβρίου ήταν περίπου 2837.9734 αμερικανικά δολάρια, μια αύξηση 31,45%. Ο επίσημος ιστοχώρος του μυρμηγκιού δείχνει ότι η μελλοντική τιμή Σεπτεμβρίου μηχανών μεταλλείας σαλιγκαριών S17 53T είναι περίπου 1600.6397 αμερικανικά δολάρια, ένας ανθρακωρύχος που ερωτάται, η μελλοντική τιμή Δεκεμβρίου μηχανών μεταλλείας είναι περίπου 3.918,3717 αμερικανικά δολάρια (που χορηγούν στο πλήρες 53T), μια αύξηση 50%.

Ένας έμπορος μηχανών μεταλλείας από το Βορρά Shenzhen Huaqiang, συλλάβισε ενιαία 35 στο μυρμήγκι S17, μέλλοντα 53T Αυγούστου. Όταν πωλήθηκε αρχικά, δεν υπήρξαν πολλοί, και μια οικογένεια θα μπορούσε να διαιρεθεί σε δωδεκάδες. Η μεγάλη μηχανή μεταλλείας δύναμης υπολογισμού δεν είναι βέβαια, και υπάρχουν λιγότερα κρέατα. Αυτή τη στιγμή, τα μέλλοντα μηχανών μεταλλείας της σειράς μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S17 έχουν σχεδιαστεί για το Δεκέμβριο.

 

Μια μεταλλευτική εταιρεία στην οργάνωση Chengdu επίσης το μυρμήγκι S17 και Shenma M20S. Ο προϊστάμενος μιας μεταλλευτικής εταιρείας αποκάλυψε ότι αγόρασαν χιλιάδες μηχανές μεταλλείας 68T Shenma σε μια μελλοντική τιμή $27.6223/T, ενώ τα μυρμήγκια S17 53T λήστεψαν λιγότερο από 1.000 μέλλοντα, η μέση τιμή είναι περίπου 2035.3275 αμερικανικά δολάρια.

 

Για την τιμολόγηση των μελλόντων μηχανών μεταλλείας, Bitland είπε ότι η τιμή των προϊόντων μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών θα λάβει υπόψη τους διάφορους παράγοντες όπως η τιμή, το δίκτυο υπολογιστικές ισχύ και η δυσκολία νομίσματος.

 

Πάλη για τη μεγάλη μηχανή μεταλλείας δύναμης

 

Το 2018, οι ανθρακωρύχοι διατήρησαν την ασφάλεια του δικτύου Bitcoin με το 37E's υπολογιστική ισχύ, και κράτησαν επίσης την τελευταία αμυντική γραμμή στη βιομηχανία blockchain. Στις 27 Ιουνίου 2019, Bitcoin που ορμιέται σε $13.720. Κοιμήθηκε ακόμα στη «αγορά αρκούδων θα διαρκέσει για δύο έτη,» και ξύπνησε εντελώς, λυσμένος για το ότι δεν είχε το χρόνο να πάρει στο λεωφορείο.

 

Οι τιμές Bitcoin συνεχίζουν να σπάζουν μέσω των νέων ψηλά, και η εποχή πλημμυρών έχει ακολουθήσει.

 

Από τις 19 Ιουνίου στο παρόν, σε ακριβώς 20 ημέρες, το συνολικό δίκτυο Bitcoin υπολογιστική ισχύ έχει ανέλθει από 53.61E σε ένα μέγιστο 71.3E, και πιό πρόσφατος ο υπολογιστική ισχύ έχει υπερβεί την αιχμή του Οκτωβρίου του 2018, που φθάνει σε 7.93T. Μερικοί εμπειρογνώμονες προβλέπουν ότι στο τέλος φέτος, ο υπολογιστική ισχύ Bitcoin θα ανέλθει περισσότερο από σε 100E. Δυσκολότερη η δύναμη υπολογισμού, ισχυρότερη η μηχανή μεταλλείας και όσο καλύτερη η αναλογία κατανάλωσης ισχύος, η οποία είναι ο λόγος για τον οποίο οι ανθρακωρύχοι και οι πωλητές μηχανών μεταλλείας είναι προθυμότεροι να επιλέξουν τη μεγάλη μηχανή μεταλλείας δύναμης υπολογισμού.

 

Η επιλογή όλων των μηχανών μεταλλείας βρίσκεται στην προσδοκία της τιμής bitcoin, επειδή η δυσκολία της μεταλλείας θα φθάσει τελικά σε 11T-12T. Εάν η τιμή του νομίσματος υπολογίζεται για να είναι 50.000 αμερικανικά δολάρια, τι είδους η μηχανή μεταλλείας που επιλέγει δεν είναι κανένα πρόβλημα, εάν υπολογίζεται σε $20.000, χαμηλής ισχύος μηχανές θα χάσει την ανταγωνιστικότητά τους.

 

Η παραγωγή των μηχανών μεταλλείας υπόκειται στην ικανότητα μαζικής παραγωγής των τσιπ.

 

Στις 29 Μαρτίου φέτος, η μηχανή μεταλλείας μυρμηγκιών ανήγγειλε επίσημα τη δεύτερη γενιά της νέας S17 μηχανής μεταλλείας σειράς μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών 7nm, η οποία άρχισε να είναι στον επίσημο ιστοχώρο για την πώληση στις 9 Απριλίου.

 

Στις 19 Μαΐου, ο μικροϋπολογιστής κομματιών απελευθέρωσε επίσημα τη μηχανή μεταλλείας σειράς Shenma M20 bitcoin σε Chengdu. Υπάρχουν πέντε πρότυπα, όλα που χρησιμοποιούν τα τσιπ της Samsung 8nm.

 

Το τσιπ 7nm της μηχανής ορυχείου μυρμηγκιών προέρχεται από TSMC, και το τσιπ 8nm της μηχανής μεταλλείας Shenma προέρχεται από τη Samsung.

 

Οι σημαντικότεροι πελάτες TSMC είναι κυρίως από τα μεγάλα εργοστάσια όπως η Apple, Qualcomm και AMD. Οι διαταγές των ανθρακωρύχων είναι πολύ λιγότερο από εκείνοι της Apple και Qualcomm. Λόγω της ανεπαρκούς ικανότητας παραγωγής της γκοφρέτας, η συνολική ικανότητα παραγωγής TSMC είναι περιορισμένη, έτσι η διαταγή της παραγωγής των τσιπ εξαρτάται από την ποσότητα διαταγής. Αντίθετα, η ικανότητα τσιπ της Samsung είναι σχετικά ικανοποιητική.

 

Η ικανότητα παραγωγής τσιπ είναι ανεπαρκής, και η μεγάλη μηχανή μεταλλείας δύναμης υπολογισμού είναι πιό λιγοστή.

 

Οι αποστολές της μεταλλείας Shenma ήταν τον Ιούνιο περίπου 300.000 μονάδες, και οι μελλοντικοί ανθρακωρύχοι τον Αύγουστο τον Οκτώβριο έχουν πωληθεί. Διαφορετικός από τους προηγούμενους χρόνους, δάγκωσε φέτος την Κίνα θα δώσει προτεραιότητα στους ανθρακωρύχους στους ανθρακωρύχους, και το υπόλοιπο θα διανεμηθεί στους ανθρακωρύχους.

 

Γίνεται κατανοητό ότι «υπάρχει μια εκτίμηση μέσα σε Bitcoin. Σύμφωνα με την αγορά των μυρμηγκιών στην αγορά αρκούδων, 20 εκατομμύριο διαταγές μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών αξιολογούνται, δίνοντας προτεραιότητα στους μέσους και μεγάλους ανθρακωρύχους από την άποψη Shenma, το ποσό του MOQ είναι 100 εκατομμύρια yuan, ανεξάρτητα από τους ανθρακωρύχους και τους εμπόρους μηχανών μεταλλείας.