Δεδομένου ότι 90% του ανεφοδιασμού 21 εκατομμύριο bitcoins έχει εξαχθεί, η έλλειψή της γίνεται όλο και περισσότερο προφανής

January 21, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το Blockchain.com, ο τρέχων συνολικός κυκλοφορώντας ανεφοδιασμός του bitcoin έχει φθάσει σε 18,9 εκατομμύρια, το οποίο είναι ίσο με 90% του συνολικού ανεφοδιασμού 21 εκατομμύριο bitcoins. Αυτό σημαίνει ότι ως το 2140, μόνο 10% του ανεφοδιασμού του bitcoin αναμένει στο digg.

Το Satoshi Nakamoto, εφευρέτης Bitcoin, έσκαψε επάνω το φραγμό γένεσης Bitcoin το 2009 και παρήγαγε 50 Bitcoins. Σύμφωνα με το μηχανισμό Bitcoin, ο επόμενος φραγμός θα εμφανιστεί κάθε 10 λεπτά και οι ανταμοιβές θα διχοτομηθούν μετά από περίπου 210.000 φραγμούς.

Σύμφωνα με αυτόν τον μηχανισμό, στα πρώτα τέσσερα έτη μετά από τη γέννηση Bitcoin, κάθε ανταμοιβή φραγμών είναι 50 Bitcoins στα δεύτερα τέσσερα έτη, κάθε ανταμοιβή φραγμών είναι 25 Bitcoins, και ούτω καθεξής έως ότου σκάβεται Bitcoin όλα επάνω κατά το 2140. Λόγω του ειδικού διχοτομώντας μηχανισμού Bitcoin, έχει προκαλέσει τα μοναδικά αντιπληθωρικά χαρακτηριστικά Bitcoin.

Το Bitcoin αποκεντρώνεται, επιτρέποντας στους ανθρώπους για να ανταλλάξει ελεύθερα την αξία χωρίς στήριξη στους μεσάζοντες. Δεδομένου ότι η σφαιρικές δημοτικότητα και η χρήση του δικτύου Bitcoin συνεχίζουν να αυξάνονται, πολλές παραδοσιακές επιχειρήσεις δέχονται τώρα Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής. Η ζήτηση για Bitcoin συνεχίζει να αυξάνεται και επομένως Bitcoin γίνεται όλο και περισσότερο λιγοστό.

Ένα πράγμα εκτιμείται εάν είναι σπάνιο. Πολλοί έμποροι, θεσμικοί επενδυτές και μεταλλευτικές εταιρείες έχουν πραγματοποιήσει την τεράστια δυνατότητα της βαθιάς αξίας Bitcoin. Το μεγαλύτερο μέρος του Bitcoins που έχει σκαφτεί δεν έχει μπεί ακόμα στην αγορά αλλά είναι HODL. Η επιχείρηση Glassnode ανάλυσης στοιχείων -αλυσίδων έχει παρουσιάσει μια έκθεση για να αναλύσει τη ρευστότητα του ανεφοδιασμού bitcoin. Συνολικά 14,5 εκατομμύριο bitcoins (λογιστική για 78% της κυκλοφορίας bitcoin) οι οντότητες illiquid.

Για αυτούς τους ανεμιστήρες HODL, μια βαθύτερη αξία Bitcoin γίνεται μια ανάγκη. Έχετε μια παρόμοια ιδέα; Αλλά τι πρέπει να είναι σίγουρος είναι ότι λόγω της ύπαρξης των ανεμιστήρων HODL, Bitcoin έχει πολύ δωμάτιο για την προστιθέμενη αξία, και μπορεί να είναι η τελευταία περίοδος στην οποία Bitcoin μπορεί να γίνει με χαμηλότερο κόστος.