Ηπειρωτική έκδοση βελτίωσης ορυχείου μυρμηγκιών κομματιών--Η διαφορά μεταξύ του SE και του μυρμηγκιού S9 μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S9

September 16, 2020
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Ηπειρωτική έκδοση βελτίωσης ορυχείου μυρμηγκιών κομματιών--Η διαφορά μεταξύ του SE και του μυρμηγκιού S9 μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S9

 

Η μηχανή μεταλλείας μυρμηγκιών S9 είναι μια από τις πιό εξοικειωμένες μηχανές μεταλλείας μυρμηγκιών για τους ανθρακωρύχους. Μόλις προωθηθεί, έγινε η μηχανή μεταλλείας παγκόσμιου δημοφιλέστερη bitcoin. Όταν η μηχανή μεταλλείας μυρμηγκιών S9 προωθήθηκε, ήταν βασικά ξεπουλημένη για το λεπτό. Ήταν μια πραγματική «μια μηχανή είναι δύσκολο να βριαλθεί». Εκείνη τη στιγμή, το ευτυχέστερο πράγμα για πολλούς ανθρακωρύχους ήταν να αρπάξουν το μυρμήγκι S9 σε Bitland. Μετά από το μυρμήγκι S9, η ηπειρωτική χώρα Bitland προώθησε τη μηχανή μεταλλείας μυρμηγκιών SS9i, τη μηχανή μεταλλείας μυρμηγκιών S9j και άλλα προϊόντα, τα οποία ήταν πολύ δημοφιλή μεταξύ των ανθρακωρύχων.

 

Πρόσφατα, Bitland άλλη μια φορά έχει προωθήσει μια ειδική έκδοση του μυρμηγκιού S9, το SE μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S9. Σαν νέο προϊόν βελτίωσης του μυρμηγκιού S9, η απόδοση μεταλλείας του SE μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S9 έχει βελτιωθεί πολύ. Προκειμένου να ενισχυθούν οι ανθρακωρύχοι να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ του SE και της μηχανής μεταλλείας μυρμηγκιών S9 μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S9, τα ακόλουθα ορυχεία RHY οδηγούν την πλειοψηφία των ανθρακωρύχων για να αναλύσουν τις διαφορές τους.

 

Ο πρώτος είναι η σύγκριση της εμφάνισης της μηχανής μεταλλείας μυρμηγκιών.

 

Μπορούμε να δούμε ότι το SE ανθρακωρύχων S9 μυρμηγκιών είναι κοντύτερο στη μορφή από τον ανθρακωρύχο S9 μυρμηγκιών και υψηλότερος στο ύψος από το μυρμήγκι S9. Τα δύο επίσης χρησιμοποιούν τη μπροστινό και πίσω μέρος διπλή δροσίζοντας δομή ανεμιστήρων για να διευκολύνουν το ορυχείο για να αναβαθμίσουν τη μηχανή μεταλλείας Bitcoin.

 


Σύγκριση στοιχείων απόδοσης μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών

 

Για τους ανθρακωρύχους bitcoin, η σημαντικότερη απόδοση είναι σίγουρα δύναμη και δύναμη! Έτσι συγκρίνετε τα στοιχεία δύναμης και κατανάλωσης ισχύος των δύο μηχανών μεταλλείας. Έναντι της μηχανής μεταλλείας μυρμηγκιών S9, η ειδική έκδοση του SE μυρμηγκιών S9 έχει αυξήσει τη δύναμή της κατά 18,5% και την αναλογία κατανάλωσης ενέργειας από 20%. Αυτό σημαίνει ότι οι ανθρακωρύχοι είναι πιό οικονομικοί στο ορυχείο και energy-efficient.

 

Συγκεκριμένες παράμετροι μηχανών μεταλλείας SE μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S9

 


Σύγκριση της εσωτερικής δομής της μηχανής μεταλλείας μυρμηγκιών

 


Μια άλλη σημαντική βελτίωση του SE μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S9 είναι η ρύθμιση της δομής διασκεδασμού θερμότητας, με μια νέα λογική ελέγχου ταχύτητας ανεμιστήρων, που χρησιμοποιεί ένα άνισο σχέδιο heatsink. Η βελτίωση της δομής διασκεδασμού θερμότητας βελτιώνει την ομοιομορφία του διασκεδασμού θερμότητας της μηχανής μεταλλείας, η λειτουργία της μηχανής μεταλλείας είναι σταθερότερη, και η αποδοτικότητα μεταλλείας είναι υψηλότερη.

 

Επιπλέον, το SE μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S9 χρησιμοποιεί το πιό πρόσφατο υλικολογισμικό Bitland για να υποστηρίξει την ασφαλή λειτουργία υπογραφών Bitland, η οποία μπορεί να αποτρέψει τις κακόβουλες επιθέσεις από το λογισμικό τρίτων. Ο υψηλής θερμοκρασίας ελάττωσης μηχανισμός του υλικολογισμικού εξασφαλίζει τη σταθερότητα της μηχανής μεταλλείας στις υψηλές περιβαλλοντικές θερμοκρασίες, τον αυτόματο υψηλής θερμοκρασίας και μηχανισμό προστασίας ανεμιστήρων ανώμαλο για να εξασφαλίσει ότι η μηχανή μεταλλείας είναι ακόμα ασφαλής και αξιόπιστη υπό τους ανώμαλους όρους.

 

Περίληψη: Η ειδική αναβαθμισμένη έκδοση του SE μηχανών μεταλλείας μυρμηγκιών S9 είναι ισχυρότερη από το μυρμήγκι S9. Η μεταλλεία είναι περισσότερη ενέργεια αποδοτική και η αποδοτικότητα διασκεδασμού θερμότητας είναι υψηλότερη. Η εμπειρία μεταλλείας των ανθρακωρύχων είναι καλύτερη. Φυσικά, το εισόδημα μεταλλείας είναι επίσης μεγαλύτερο. Θελήστε να ξέρετε για αυτήν την αναβαθμισμένη έκδοση της μηχανής ορυχείων μυρμηγκιών, οι ανθρακωρύχοι μπορούν να δώσουν προσοχή στο ορυχείο RHY, εάν ενδιαφέρεστε για άλλες μηχανές μεταλλείας Avalon, μηχανές μεταλλείας Shenma, μηχανές μεταλλείας πυρήνων, μπορείτε επίσης να είστε στο ορυχείο RHY. Αγοράστε την αντίστοιχη συσκευασία μεταλλείας, η αμοιβή ηλεκτρικής ενέργειας τόσο χαμηλή όπως 0,02765 αμερικανικά δολάρια ανά τόνο του ενοικίου μηχανών μεταλλείας, καλύπτουν τη υπολογιστική ισχύ φιλοξενία μηχανών θα καλύψουν την απαίτησή σας για το κέρδος μεταλλείας σε αυτό το στάδιο. Σε τελευταία ανάλυση, αυτή η τιμή ηλεκτρικής ενέργειας είναι δύσκολο να επιτευχθεί στα εσωτερικά ορυχεία υγρής εποχής, ακόμα κι αν είναι ασταθής.