Τοπ ανθρακωρύχος ASIC - αναθεώρηση ανθρακωρύχων Antminer S19

April 20, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Ο ανθρακωρύχος Antminer S19 απελευθερώθηκε στις 23 Μαρτίου 2020. Είναι εξοπλισμένο με ένα τσιπ διαδικασίας 7nm και είναι η μηχανή τρίτης γενιάς Bitmain 7nm. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο ανθρακωρύχος Antminer S19 έχει εκτιμημένο έναν υπολογιστική ισχύ 95TH/s και μια αναλογία ενεργειακής αποδοτικότητας 34.5J/TH±5%, κάνοντας την μια άξια τοπ μηχανή μεταλλείας ASIC.

Ο ανθρακωρύχος Antminer S19 είναι ελαφρώς μεγαλύτερος στην εμφάνιση από το S15 και το S17. Το γυμνό μέγεθος μετάλλων του ανθρακωρύχου Antminer S19 είναι 400×195.5×290mm, και το καθαρό βάρος ολόκληρης της μηχανής είναι περίπου 14,4 κλ.

Από την άποψη της εμφάνισης, ο ανθρακωρύχος Antminer S19 υιοθετεί ένα ενσωματωμένο σχέδιο «των πλαισίων + της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος». Ο ανθρακωρύχος Antminer S19 έχει πολύ έναν υψηλού επιπέδου της ολοκλήρωσης. Ο πίνακας είναι όλοι παροχής και ελέγχου ηλεκτρικού ρεύματος ενσωματωμένος στο σχέδιο, το οποίο είναι επίσης για διευκόλυνση της λειτουργίας και της συντήρησης, και είναι καταλληλότερο να τεθεί διακοπτόμενα - - το ράφι. Μπορεί να τοποθετηθεί ελεύθερα οριζόντια ή κάθετα σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών.

Το γενικό σχέδιο του ανθρακωρύχου Antminer S19 ακολουθεί τις προηγούμενες δύο γενεές των μηχανών μεταλλείας, και υιοθετεί ένα σχέδιο διπλός-σωλήνων, έτσι ώστε η μηχανή μεταλλείας μπορεί καλύτερα να διαλύσει τη θερμότητα από το hash πίνακα κατά τη λειτουργία. Υπάρχουν δύο ανεμιστήρες μπροστινό και πίσω μέρος του ανθρακωρύχου, τα οποία είναι ο κολπίσκος αέρα και η οπή αερισμού.

Ο ανεμιστήρας ανθρακωρύχων Antminer S19 καλύπτεται με κάγκελα μετάλλων, που μπορούν να αποτρέψουν τους χρήστες από την πληγή με εσφαλμένα αγγίζω τον ανεμιστήρα, και να αποτρέψουν συγχρόνως τα ξένα αντικείμενα από το χτύπημα από το μεγάλο περιστρεφόμενο ανεμιστήρα στο hash πίνακα και να βλάψουν τον ανθρακωρύχο.

Σύμφωνα με τον πραγματικό υπολογισμό και ανατροφοδοτήστε από τη λειτουργία μηχανών μεταλλείας και το προσωπικό συντήρησης, ο ανθρακωρύχος Antminer S19 είναι ένα πρότυπο με τελευταίοι το υπολογιστική ισχύ και κατανάλωση ισχύος. Σαν πρότυπο με μια χαμηλή μακροπρόθεσμη αναλογία κατανάλωσης ισχύος, ο ανθρακωρύχος Antminer S19 επιτρέπει στους ανθρακωρύχους στο ορυχείο με μια ισχυρότερη δυνατότητα να επικριθούν οι κίνδυνοι.