Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα / Μηχανή ανθρακωρύχων LTC /
Το χειροποίητο αντικείμενο Antminer L7-9500m μεταλλείας Litecoin είναι ο βασιλιάς της απόδοσης δαπανών
Το χειροποίητο αντικείμενο Antminer L7-9500m μεταλλείας Litecoin είναι ο βασιλιάς της απόδοσης δαπανών
  • Το χειροποίητο αντικείμενο Antminer L7-9500m μεταλλείας Litecoin είναι ο βασιλιάς της απόδοσης δαπανών

Το χειροποίητο αντικείμενο Antminer L7-9500m μεταλλείας Litecoin είναι ο βασιλιάς της απόδοσης δαπανών

Όνομα προϊόντων: Antminer L7 (9,5 Gh)
Θόρυβος: 75db
Hashrate: 9500 MH/s
Κατανάλωση ισχύος: 3425 W
Κέρμα: litecoin Dogecoin
μας ελάτε σε επαφή με
Scrypt
Αλγόριθμος
Προδιαγραφές
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Περιγραφή προϊόντων
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Antminer L7 (9,5 Gh)
Θόρυβος: 75db
Hashrate: 9500 MH/s
Κατανάλωση ισχύος: 3425 W
Κέρμα: litecoin Dogecoin
Αλγόριθμος: Scrypt
Υψηλό φως:

Χειροποίητο αντικείμενο Antminer L7 μεταλλείας Litecoin

,

Antminer L7 9500m

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Συσκευασία λεπτομέρειες: ενιαία συσκευασία από τα χαρτοκιβώτια
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: USDT
Δυνατότητα προσφοράς: 100 PIECES/DAY
Περιγραφή προϊόντων

Το χειροποίητο αντικείμενο antminer l7-9500m μεταλλείας Litecoin είναι ο βασιλιάς της απόδοσης δαπανώνΠεριγραφή προϊόντων
 
Όνομα προϊόντων
Bitmain Antminer L7 (9.5Gh)
Αλγόριθμος
Scrypt
Hashrate
9500 MH/s
Κατανάλωση ισχύος
3425W
Νόμισμα Minable
litecoin

 

Ο ανθρακωρύχος L7 μυρμηγκιών χρησιμοποιεί LTC + Doge ο συνδυασμένος που διπλός σκάβοντας μηχανισμός, έχει έξοχα ισχυρά 9160m υπολογιστική ισχύ, και η ενιαία κατανάλωση ισχύος μηχανών είναι μόνο 3250w. Όχι μόνο καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από Jinbei lt5pro που απελευθερώνεται ακριβώς τον Αύγουστο, αλλά επίσης άμεσα καταλαμβάνει τη θέση Γ της νέας μηχανής με τη γρηγορότερη αποκατάσταση δαπανών. Μπορεί να ανακτήσει το κόστος μέσα σε ένα εξάμηνο. L3 + σκιάζεται επίσης σε αυτήν την σύγκριση. Σαν αιχμή του litecoin dogcoin, έχει ακόμα την πλήρη δύναμη για να γίνει το παγκοσμίως διάσημο Ares.

 

Το Bitmain antminer L7 (9.5gh) είναι ο πιό πρώην ανθρακωρύχος από το bitmain, ένας από τους κατασκευαστές υλικού παγκόσμιας κορυφαίους κρυπτογράφησης. Απελευθερώθηκε το Νοέμβριο του 2021, επίσης γνωστός ως antminer L7 9500mh. Χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο scrypt και έχει μια μέγιστη κατανάλωση ισχύος 3425w και ένα hash ποσοστό 9,5 GH/του s.


Το Bitmain antminer L7 (9.5gh) μπορεί να εξαγάγει συνολικά 35 νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των τοπ νομισμάτων όπως το χειρόγραφο NH, ltc+dodge, Doge, CVG και digibyte.


Χάρι στην κατανάλωση υψηλής δύναμης του 3425w, η παραγωγικότητα θα βελτιωθεί επίσης, με μια αποδοτικότητα 0.361j/mh.


Η μέγιστη ρύθμιση υγρασίας είναι 95% και η ελάχιστη ρύθμιση είναι 5%. Για τη θερμοκρασία, οι καθορισμένες οδηγίες περιλαμβάνουν ένα μέγιστο 45 ° Γ και ένα ελάχιστο 5 ° Γ. Υπάρχουν τέσσερις ανεμιστήρες για το διασκεδασμό θερμότητας και την ψύξη, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχήσει για την υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια της μακροπρόθεσμης μεταλλείας.


Το πλεονέκτημά μας


LUB είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς ανθρακωρύχων στις σε απευθείας σύνδεση πωλήσεις, με την πολύ υψηλές φήμη και την αξιοπιστία.


Με βάση τη προηγούμενη εμπειρία είναι πολύ δύσκολο για το διεθνή αγοραστή να πάρει την παρενόχληση προϊόντων ελεύθερη. Η επιχείρησή μας έχει φθάσει στη συνεργασία με Bitmain, Innosillicon, Canaan, Goldshell, και άλλους επικεφαλής κατασκευαστές μηχανών μεταλλείας.

 

έχουμε αρκετή δύναμη για να παρέχουμε το αντίστοιχα εμπορικό σήμα και το πρότυπο σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. Ο τελικός σκοπός μας για να δώσει την καλύτερη υπηρεσία και τα αυθεντικά προϊόντα μεταλλείας σε λογικές τιμές με την υπερταχεία παράδοση.

 

Εικόνες

Το χειροποίητο αντικείμενο Antminer L7-9500m μεταλλείας Litecoin είναι ο βασιλιάς της απόδοσης δαπανών 0Το χειροποίητο αντικείμενο Antminer L7-9500m μεταλλείας Litecoin είναι ο βασιλιάς της απόδοσης δαπανών 1Το χειροποίητο αντικείμενο Antminer L7-9500m μεταλλείας Litecoin είναι ο βασιλιάς της απόδοσης δαπανών 2