Με την ενισχυμένη επίβλεψη, ποιες χώρες είναι κατάλληλες για τη μεταλλεία cryptocurrency;

October 19, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Στα πλαίσια του αυξανόμενου μεγέθους της αγοράς cryptocurrency και της αναπαραγωγής της συμπεριφοράς διακύβευσης, οι εθνικοί ρυθμιστές συνεχίζουν να προσπαθούν να ενισχύσουν τη επίβλεψη της βιομηχανίας cryptocurrency. Η ρυθμιστική πολιτική bitcoin έχει επιπτώσεις επίσης στην πρόοδο της μεταλλείας cryptocurrency. Οι διακυμάνσεις τιμών και οι ρυθμιστικές πολιτικές είναι ακόμα τα κύρια εμπόδια έχοντας επιπτώσεις στη μεταλλεία. Με βάση τον πρόσφατο κανονισμό της μεταλλείας bitcoin στην Κίνα, έχουμε μελετήσει βαθειά τις ρυθμιστικές πολιτικές διάφορων χωρών με την ενεργό μεταλλεία cryptocurrency, που ελπίζουν να παρέχουμε την αναφορά για τους ανθρακωρύχους.

1.China

Το 2021, όλα τα μέρη της Κίνας θα καθαριστούν πλήρως και. Στις 18 Μαΐου, η εσωτερικές ανάπτυξη της Μογγολίας και η Επιτροπή μεταρρύθμισης καθιέρωσαν μια εικονική νομίσματος πλατφόρμα υποβολής εκθέσεων «μεταλλείας» εταιρική την ίδια ημέρα, η ένωση χρηματοδότησης της Κίνας Διαδίκτυο, η τραπεζική ένωση της Κίνας, και η πληρωμή και η τακτοποίηση της Κίνας ένωση εξέδωσαν τη «ανακοίνωση στην παρεμπόδιση του κινδύνου εικονικής διαφημιστικής εκστρατείας εμπορικών συναλλαγών νομίσματος» Μάιος στο 21$ο, η οικονομική Επιτροπή του Συμβουλίου του Κράτους που απαιτείται για να ραγίσει κάτω στη μεταλλεία Bitcoin και εμπορικές συναλλαγές, και να αποτρέψει αποφασιστικά τη μετάδοση των μεμονωμένων κινδύνων για τον κοινωνικό τομέα στις 26 Μαΐου, η εσωτερικές ανάπτυξη της Μογγολίας και η Επιτροπή μεταρρύθμισης εξέδωσαν οκτώ μέτρα για αποφασιστικά κάτω στις εικονικές συμπεριφορές «μεταλλείας» νομίσματος για σχόλια Στις 9 Ιουνίου, το επαρχιακό τμήμα Qinghai βιομηχανίας και η τεχνολογία πληροφοριών ζήτησαν έναν καθαρισμό και μια διόρθωση. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να αρχίσει και να εγκρίνει τα διάφορα εικονικά προγράμματα «μεταλλείας» νομίσματος στις διάφορες περιοχές, και για να διακόψει εντελώς όλα τα υπάρχοντα εικονικά προγράμματα «μεταλλείας» νομίσματος Στις 12 Ιουνίου, οι άνθρωποι από το επαρχιακό ενεργειακό γραφείο Yunnan επιβεβαίωσαν ότι οργάνωσαν τα διάφορα δύναμη-χρησιμοποιώντας τμήματα για να διευθύνουν τις κοινές επιθεωρήσεις εγκαίρως σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ειδοποίησης, και ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό και τη διόρθωση της κατανάλωσης ισχύος των μεταλλευτικών εταιρειών Bitcoin τέλη Ιουνίου φέτος ακολουθούμενο από τη Sichuan επαρχιακή ανάπτυξη και την Επιτροπή και την ενέργεια μεταρρύθμισης το γραφείο έλαβε τα περαιτέρω αυστηρά μέτρα σχετικά με να εξαγάγει τις δραστηριότητες και έκοψε άμεσα την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του ορυχείου. Με την ενίσχυση του Συμβουλίου του Κράτους και των τοπικών κυβερνήσεων, είναι μόνο μια υπόθεση χρόνου προτού να καθαριστούν πλήρως τα ορυχεία στις διάφορες περιοχές. Η εξορυκτική βιομηχανία της Κίνας blockchain αναγγέλλει μέσα έναν κρύο χειμώνα.

2.The Ηνωμένες Πολιτείες

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ομοσπονδιακή χώρα, και δεν υπάρχει καμία ενοποιημένη πολιτική για τη μεταλλεία Bitcoin. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των κρατών. Επομένως, υπάρχουν πάντα μερικοί δηλώνουν που είναι φιλικοί crypto στη μεταλλεία για να γίνουν δημοφιλείς υποψήφιοι για τη μεταλλεία Bitcoin. Όπως το Τέξας, Ουαϊόμινγκ, Φλώριδα.

Το Τέξας είναι πλούσιο σε φυσικό αέριο, και τα κόστη ηλεκτρικής ενέργειας είναι πολύ χαμηλά μεταξύ 50 κράτος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πολιτική δύναμης είναι πολύ εύκαμπτη. Ο κυβερνήτης Greg Abbott του Τέξας που λέεται στο πειραχτήρι στις 5 Μαΐου, «Τέξας γίνεται ένα Bitcoin Άγιοι Τόποι για τους ανθρακωρύχους». Εντούτοις, εάν το πλέγμα δύναμης του Τέξας μπορεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση της πρόβλεψης της εξουσίας σε περισσότερους κρυπτογραφημένους ανθρακωρύχους είναι ακόμα άγνωστη. Το Φεβρουάριο φέτος, 69% των έμπειρων κάτοικοι διακοπών ρεύματος του Τέξας και για τις μισές από τις ήταν από το νερό. Σύμφωνα με Buzzfeed, αυτό το γεγονός θα μπορούσε να προκαλέσει τουλάχιστον 700 θανάτους στο κράτος.

Από τις 19 Ιανουαρίου 2019, το Ουαϊόμινγκ εισήγαγε έναν λογαριασμό για να διαιρέσει τα κρυπτογραφημένα προτερήματα σε τρεις κατηγορίες: ψηφιακά καταναλωτικά προτερήματα, ψηφιακοί τίτλοι, και εικονικά νομίσματα. Οποιοιδήποτε από αυτούς τους τρεις τύπους προτερημάτων ορίζονται ως η άυλη προσωπική ιδιοκτησία. Αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση του Ουαϊόμινγκ έχει νομοθετήσει για να αναγνωρίσει το εικονικό νόμισμα ως άυλο προσωπικό προτέρημα και να βάλει το εικονικό νόμισμα και τη νομική προσφορά στην ίδια νομική βάση. Ο δήμαρχος του Μαϊάμι, Francis Suarez, είπε ότι οι πόρτες του Μαϊάμι είναι ανοικτές στους κινεζικούς ανθρακωρύχους και πρόθυμες να παρέχουν τη φτηνή πυρηνική ενέργεια για να υποστηρίξουν τις δραστηριότητες μεταλλείας.

3. Ρωσία

Η αναγνώριση της Ρωσίας του cryptocurrency δεν είναι υψηλή. Δεδομένου ότι θεώρησε προηγουμένως το cryptocurrency ως παράνομο νόμισμα, έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες περιορισμένες αγορές για Bitcoin. Εντούτοις, η επιχείρηση μεταλλείας cryptocurrency της χώρας είναι πολύ δημοφιλής.

Η ενιαία βιομηχανική δομή, η υπερβολική παραγωγή ενέργειας και χάλυβα, και οι δυσκολίες στον τεχνολογικό μετασχηματισμό είναι τα διλήμματα των παραδοσιακών βιομηχανικών χωρών όπως η Ρωσία. Η άφιξη Bitcoin έχει εγχύσει τη νέα ζωτικότητα σε αυτήν την παραδοσιακή βιομηχανική χώρα. Η μεταλλεία Bitcoin μπορεί όχι μόνο να λύσει το σοβαρό τοπικό ενεργειακό πλεόνασμα. Το περισσότερο κρίσιμο θέμα είναι ότι η εξορυκτική βιομηχανία θα φέρει τα τρισεκατομμύρια των ρουβλιών στο εισόδημα στη Ρωσία, η οποία θα φέρει μια στροφή για την αργόστροφη εσωτερική οικονομία. Το κλίμα της Ρωσίας είναι επίσης πολύ κατάλληλο για τις μηχανές μεταλλείας.

Αντίθετα από τις επιθέσεις άλλων χωρών στη εξορυκτική βιομηχανία, η ρωσική κυβέρνηση έχει ρίξει ένα κλαδί ελιάς στους ανθρακωρύχους σε όλο τον κόσμο, και η μεταλλεία cryptocurrency το 2020. Συγχρόνως, υποστηρίζει επίσης τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας, τεχνικός εξοπλισμός, και ανοίγει πολλή ευκολία μεταφορών. Και ένα βιομηχανικό πάρκο που παρέχει τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ωρών 7×24 για τη χρήση του. Με την υπερβολική ενέργεια, την άφθονη υδρενέργεια, το περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας, και την πλήρη υποστήριξη των πολιτικών, η Ρωσία έχει γίνει βαθμιαία η μεταλλεία Μέκκα παγκόσμιου πιό φιλική Bitcoin.

4. Καζακστάν

Η εξορυκτική βιομηχανία στο Καζακστάν βουίζει. Ο παράγοντας κλειδί που κάνει το Καζακστάν που ένας ασφαλής χώρος για την επένδυση μεταλλείας είναι κυβερνητική πολιτική. Σαν χώρα των πόρων, το Καζακστάν θεωρεί blockchain την τεχνολογία ως κύρια κατεύθυνση της ψηφιακής αναλογικής μεταλλαγής της χώρας και θεωρεί την κρυπτογραφημένη μεταλλεία ως νόμιμη επιχειρησιακή δραστηριότητα και μια πηγή οικονομικής ανάπτυξης. Και προωθήστε ενεργά τη νομιμοποίηση της μεταλλείας cryptocurrency στη χώρα.

Μέσα Ιουνίου του 2020, μια ακρόαση που κατέχει η Σύγκλητος του Καζακστάν αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα σχέδιο για να προσελκύσει US$715 εκατομμύριο στην επένδυση στον τομέα μεταλλείας cryptocurrency. Εκείνη τη στιγμή, το Καζακστάν είχε ήδη 14 ορυχεία cryptocurrency. Αυτή τη στιγμή, το αίτημα ηλεκτρικής ενέργειας του ψηφιακού κέντρου μεταλλείας του Καζακστάν φθάνει σε 500 MW, και ο ετήσιος λογαριασμός ηλεκτρικής ενέργειας είναι 57 δισεκατομμύριο TENGE, και υπάρχουν 10-15 δισεκατομμύριο TENGE για τους μισθούς προσωπικού, την κατασκευή και την προμήθεια εξοπλισμού. Το 2020, το εισόδημα συναλλάγματος των υπηρεσιών μεταλλείας του Καζακστάν είναι ισοδύναμο με 70 δισεκατομμύριο TENGE, ο φόρος προστιθέμενης αξίας είναι 7,5 δισεκατομμύριο TENGE, και ο φόρος εταιρικού εισοδήματος είναι 2 δισεκατομμύριο TENGE.

Την 1η Ιουλίου, ο Πρόεδρος του Καζακστάν kassym-Jomart Tokayev υπέγραψε έναν νέο νόμο τροποποιώντας τη νομοθεσία της κεντρικής ασιατικής Δημοκρατίας για «το φόρο και άλλες δημοσιονομικές υποχρεώσεις», οι οποίοι έχουν επιπτώσεις στη χρήση της μεταλλείας cryptocurrency σε αυτήν την energy-intensive βιομηχανία. Οι πρόσθετες δαπάνες επιβάλλονται στην ηλεκτρική ενέργεια. Αναφέρεται ότι ο λογαριασμός ψηφίστηκε από τη Σύγκλητο αρχές Ιουνίου, και οι ανθρακωρύχοι cryptocurrency πρέπει να καταβάλουν μια πρόσθετη αμοιβή περίπου US$0.0023 (ισοδύναμου με RMB 0,015) για κάθε κιλοβάτ της ηλεκτρικής ενέργειας χρησιμοποιούμενο. Αφότου περνούν το νόμο, θα εφαρμοστεί την 1η Ιανουαρίου 2022.

5.Canada

Λόγω του κλίματος, οι κανονισμοί παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φωτισμού, Καναδάς είναι πάντα ελκυστικοί στη μεταλλεία. Το υλικό που χρησιμοποιείται από τους ανθρακωρύχους cryptocurrency παράγει πολλή θερμότητα και πρέπει να δροσιστεί για να αποτρέψει την υπερθέρμανση. Σε ένα σχετικά δροσερό κλίμα όπως τον Καναδά μπορεί να βοηθήσει να μειώσει το κόστος τους υπολογιστές. Οι καναδικές ψηφιακές επιχειρήσεις προτερημάτων μπορούν όχι μόνο να παρέχουν τις υπηρεσίες ανταλλαγής, αλλά και δικών και να ενεργοποιήσουν crypto τις εγκαταστάσεις μεταλλείας. Πολλές επαρχιακές κυβερνήσεις στον Καναδά θεωρούν τα χαμηλότερα επιτόκια για να προσελκύσουν τους ανθρακωρύχους Bitcoin που εγκαθιστούν μέσα.

Η επαρχιακή κυβέρνηση του Λαμπραντόρ θεωρεί τις νέες πολιτικές ενεργειακού κινήτρου για να ικανοποιηθούν οι πιθανές ανάγκες υπηρεσιών Bitcoin και άλλων επεξεργαστών «κέντρων δεδομένων». Το Κεμπέκ είναι μια από τις περιοχές με τις χαμηλότερες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας στη Βόρεια Αμερική. Για τους βιομηχανικούς καταναλωτές, η τιμή ηλεκτρικής ενέργειας είναι περίπου $0,05 ανά ώρα κιλοβάτ. Η κατανάλωση ενέργειας είναι το κύριο κόστος των ανθρακωρύχων cryptocurrency και του αρχικού λόγου για τον οποίο προσελκύονται στον Καναδά. Η κυβέρνηση του Κεμπέκ δοκίμασε τα νέα ενεργειακά κίνητρα, αλλά λόγω της υψηλής ζήτησης για τους ανθρακωρύχους Bitcoin, η επαρχία ανάκτησε τα κίνητρα για τις χαμηλές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας, ακόμα κι αν η ζήτηση για την ηλεκτρική ενέργεια μεταλλείας συνέχισε να αυξάνεται.

Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου είναι κυρίως από τη «έκθεση ανάπτυξης μεταλλείας Blockchain (2020-2021)», εάν θέλετε να πάρετε την έκθεση, εσείς μπορεί να μεταφορτώσει το RHY APP (μεταφορτωμένο μπορεί να αγνοηθεί), σύνδεση APP, να εισαγάγει τη συνομιλία blockchain στην αρχική σελίδα, η ειδική RHY υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών θα σας στείλει αυτόματα μια έκθεση σε.